Prioritatea activităţii Legion Grup

Compania ”Legion” a fost fondată în anul 1996 cu specificul de activitate în sfera serviciilor de pază și prestează aceste servicii clienților cu succes, în timp de peste 27 de ani.

Linia fierbinte în regim non-stop şi personalul bine-instruit este gata să vină în ajutorul clienților noştri în orice moment.

Cine suntem?

Compania ”Legion” activează pe piața din Republica Moldova, mai bine de 27 ani, datorită reputației impecabile şi profesionalismului membrilor echipei.

 

Domeniul activității:

Paza fizică a obiectelor de orice dificultate;
Paza tehnică a obiectelor persoanelor fizice şi juridice; Sisteme de semnalizare şi supraveghere GPS; Sisteme de supraveghere video şi control - acces.

 

Obiectivele noastre:

Prioritatea activității noastre reprezintă oferirea de serviciilor ce țin de securitatea și paza obiectelor - la standarde înalte de calitate şi satisfacerea tuturor necesităților clienților noştri în domeniul securității.

Echipa noastră de specialiști este în pas cu ultimele tendințe și inovații, astfel încât să putem oferi clienților noștri soluții de securitate avansate și eficiente.

Istoria companiei:

Compania LEGION a fost înregistrată ca întreprindere individuală, prezentând serviciile sale pe piața din Republica Moldova, începând cu data de 01 februarie 1996.
Noi privim complexul de servicii de securitate și pază, ca un concept pe termen lung de dezvoltare a afacerii.

În prezent s-a format grupul de companii LEGION, care alături de compania de inginerie S.A. „Legion”, cuprinde agențiile de
pază SRL „Legion Grup”, autorizație IGP Nr. 0039 de pe 19.02.2019, SRL „Legion Service”, autorizație IGP Nr. 0089 de pe 15.10.2020. şi SRL „Legion-Security” autorizație IGP Nr. 0015 de pe 06.03.2018.

Principiul de bază al activității noastre constituie încrederea, responsabilitatea materială, luarea în calcul a doleanțelor şi cerințelor clientului, protecția drepturilor acestuia şi intereselor legitime.

Principiile noastre de lucru:

Prioritatea activității noastre reprezintă oferirea de serviciilor ce țin de securitatea și paza obiectelor - la standarde înalte de calitate şi satisfacerea tuturor necesităților clienților noştri în domeniul securității.

Profesionalism

Onestitate

Responsabilitate

Reputație impecabilă

Disponibilitate 24/7

Inovație și progres

Comandă o consultaţie gratuită chiar acum şi primeşti reducere 10 % la toate serviciile noastre*

*Oferta valabilă pentru clienţii noi

Scroll to Top