Despre agenția de pază Legion Grup

Compania ”Legion” a fost fondată în anul 1996 cu specificul de activitate în sfera serviciilor de pază și prestează aceste servicii clienților cu succes , în timp de peste 24 de ani.

Linia fierbinte în regim non-stop şi personalul instruit bine professional este  gata să vină în ajutorul clienţilor noştri în orice moment.

Cine suntem noi :

Compania ”Legion” activează pe piaţa din Republica Moldova, mai bine de 24 ani , datorită reputaţiei impecabile şi profesionalismului membrilor echipei.

Domeniul activității:

- Paza fizică a obiectelor de orice dificultate;
- Paza tehnică a obiectelor persoanelor fizice şi juridice, un răspuns imediat la semnalul de ”Alarmă”.
- Sisteme de semnalizare şi supraveghere GPS;
- Sisteme de supraveghere video şi control- acces.

Obiectivele noastre:

Prioritatea activităţii noastre reprezintă oferirea de serviciilor ce țin de securitatea și paza obiectelor - la standarde înalte de calitate şi satisfacerea tuturor necesităţilor clienţilor noştri în domeniul securităţii.

Istoria companiei:

Marca comercială „Legion”SRL, a fost înregistrată ca întreprindere individuală, prezentând serviciile sale pe piaţa din Republica Moldova ,

începînd cu data de 01 februarie 1996.
Noi privim complexul de servicii de securitate și pază , ca un concept pe termen lung de dezvoltare a businessului.

În prezent s-a format grupul de companii „Legion”, care alături de compania de inginerie S.A. „Legion”, cuprinde agenţiile de pază SRL „Legion Grup”, autorizaţie IGP Nr. 0039 de pe 19.02.2019, SRL „Legion Service”, autorizaţie IGP Nr. 0089 de pe 15.10.2020. şi SRL „Legion-Security” autorizaţie IGP Nr. 0015 de pe 06.03.2018.

Principiul de bază al activităţii noastre constituie încrederea, responsabilitatea materială, luarea în calcul a doleanţelor şi cerinţelor Clientului, protecţia drepturilor acestuia şi intereselor legitime.

Principiile noastre de lucru:

Scop nostru principal este de a  oferi fiecărui Client încrederea ,  că sarcina pe care şi-o propune în faţa Grupului de companii „Legion ”, va fie realizată într-un mod profesionist, de calitate şi la un nivel corespunzător.

Profesionalism

Onestitate

Responsabilitate

Reputaţie impecabilă 24/24

Corespunderea cerințelor clientului, mergînd într-un pas cu timpul.

Comandă o consultaţie gratuită chiar acum şi primeşti reducere 10 % la toate serviciile noastre*

*Oferta valabilă pentru clienţii noi

Scroll to Top