securitatea-oficiului-si-paza

Securitatea oficiului şi paza de pupitu centralizat de pază.

Securitatea oficiilor şi paza de către pupitrul centralizat de pază , automat reprezintă un serviciu bine cunoscut şi important, care include anumite etape. Toate au drept scop, ca funcţionarea în siguranţă a obiectului, protecţia personalului şi a bunurilor materiale. Lucrul este efectuat de angajaţii agenţiei de pază, care au specializare şi pregătire specială în acest domeniu. Realizarea sarcinilor necesită pregătirea individuală şi competenţă tehnică.

Paza fizica are propriile sale caracteristici, legate de domeniul de activitate al companiei, care solicită astfel de servicii. Există anumite subtilităţi, ce ţin de riscurile şi caracteristicile spaţiului protejat.

Dacă Vă interesează serviciile de pază pentru apartamente şi case, citiţi acest material .

Prestarea Pazei tehnice a oficiilor şi obiectelor :

Serviciul de pază a oficiilor presupune utilizarea unor instrumente speciale:

  • senzori de temperatură;
  • senzori de mişcare;
  • sisteme de supraveghere video;
  • sistem de control si gestionare acces;
  • sistem de comunicare;
  • mijloace de protecţie a informaţiilor.

Senzorii de temperatură sunt camere staţionare cu infraroşu. Se folosesc pentru a monitoriza staţiile, echipamentele de valoare, zonele obiectelor protejate. Adesea sunt instalate în perimetrul spaţiului pentru a construi un sistem de securitate înaltă, capabil să depisteze infractorii în timpul nopţii sau în condiţii meteo - nefavorabile.

teplovizori hikvision

Camere termografice pentru măsurarea temperaturii corpului au capacitatea de a depista persoanele cu temperatura corporală ridicată. Astfel, apare posibilitatea de a interzice accesul în oficiu persoanelor cu coronavirus, gripa aviară sau alte boli infecţioase. De regulă, astfel de dispitive se utilizează odată cu supravegherea video, pentru asigurarea cercetării non-stop a zonei.

Informaţia de pe camere se transmite instant, către sistemul modular şi sunt afişate pe monitorul operatorului. Datorită lui este , camerele de supraveghere video cu imagini termice permit preluarea controlului asupra obiectelor suspecte chiar şi în etapa încălcării perimetrului teritoriului companiei. Operatorul este obligat să reacţioneze în cel mai scurt timp la situaţia apărută şi să ia măsurile cuvenite.

Pentru o protecţie în siguranță , se foloseşte paza de pupitrul centralizat de pază. Aceasta implică un întreg complex de mijloace tehnice, care asigură paza obiectelor în regim non-stop, posibilitatea informării clientului şi răspunderea echipajelor de grupuri mobile la semnale de alarmă.

Dacă vă doriţi un nivel maxim de securitate, este nevoie să utilizaţi tehnici, instrumente şi mijloace de protecţie asociate.

De ce este necessitate de pază în oficiu?

O atenţie mare este acordată protecţiei bunurilor. Paza fizică, permite stoparea la timp a tuturor încercărilor de furt şi deteriorarea proprietăţii și bunurilor materiale ,este garantată securitatea personalului. Fiecare angajat, trebuie să fie încrezut în propria siguranţă, indiferent de situaţie. Pentru aceasta, sistemele de supraveghere video şi alarmele, sunt utilizate pentru a identifica orice conflict sau tentativă de atac.

ohrana dannih kompanii

Paza non-stop, Va asigura protecţia tainei comerciale. Pierderea informaţiei, poate duce la distrugerea companiei şi imaginii sale pe piaţă. Din acest motiv, se produce controlul mişcării documentaţiei. O altă sarcină – este monitorizarea mişcărilor vizitatorilor şi utilizarea butonului de alarmă pentru solicitarea grupei mobile sau agentului de pază.

Cum se calculează costul prestării serviciilor de paza fizică?

Costul pentru prestarea serviciilor de către paza fizică depinde de:

  • suprafaţa obiectului şi amplasarea acestuia;
  • numărul de agenţi de pază implicaşi în serviciu de către agenţie;
  • echipamentele de protecţie şi instrumentele tehnice utilizate;
  • unităţile de protecţie antiincendiu şi alarmă, numărul de posturi pe teritoriul obiectului protejat.

Calculele iau în considerare și programul de lucru, numărul de schimburi, postul de muncă, numărul de ore lucrătoare pentru perioada vizată şi alţi factori. Costul serviciuilor, poate fi calculat de sine stătător, însă, la comandarea în companie a calculilor , se emite o estimare detaliată cu prestarea devizului de cheltueli - așa numită – smetă, unele agenţii de securitate au pe site-ul lor un calculator care vă permite să calculați aproximativ cifra. Protecţia magazinelor într-o zonă mică, de exemplu, va costa mai ieftin decât un oficiu mare sau o întreprindere. Este mai scump asigurarea securităţii în bănci, locuinţe de lux , restaurante, magazine de bijuterii.

Costurile de pază a oficiului pot include servicii suplimentare. Aceste detalii, obligatoriu se stipulează şi în contract.

stoimosti-ohrani-ofisa

Cum alegem paza pentru oficiu: recomandări

Înainte de a încheia un contract de prestări al serviciilor de pază, precizaţi dacă compania data dispune de permis de arme , ce poate înzestra agenții de pază , dacă compania are un departament de servicii operaţionale şi un grup mobil. Alegeţi organizaţia unde este posibilă încheerea unui contract de asigurare. Acest factor important va fi un plus , în menţinerea responsabilităţii organizaţiei.

Costul conectării la oficiu este, de asemenea, important. Aveţi în vedere că un serviciu de pază de calitate nu poate avea un preţ scăzut, deoarece au loc cheltuieli semnificative pentru selectarea şi instruirea personalului, transportului, echipamentelor, armelor şi altor mijloace.

Verificaţi dacă compania selectată de către DVS , dispune de autorizație . Fiecărui paznic i se atribuie un anumit rang. De aceasta depind abilităţile şi atribuţiile angajaţilor. Un alt parametru este experienţa de lucru. Solicitaţi date despre numărul de clienţi, studiaţi durata aflării companiei pe piaţa serviciilor de securitate. Agenţiile de pază cu ani buni de experienţă în spate, sunt recunoscute pe piaţă.

Acordaţi atenţie securităţii pazei tehnice. Calitatea echipamentelor utilizate este un factor deosebit de important. Verificaţi dacă există camere cu transmisie online şi înregistrare imagine, ce fel de senzori sunt folosiţi. În 2020, sunt mai căutate senzorii fără fir.

Luaţi aminte că angajaţii companiei de securitate trebuie să fie supuşi periodic certificării, instruirii şi să interacţioneze cu oficialii de aplicare a legii. Nu uitaţi să citiţi recenziile şi recomandările companiei. Firmele bine stabilite, deţin de obicei o bază bună de clienţi.

Dacă este necesar, puteţi solicita informaţii despre specificul activităţii companiei de la ceilalţi clienţi ai săi.

Comandă o consultaţie gratuită chiar acum şi primeşti reducere 10 % la toate serviciile noastre*

 *Oferta valabilă pentru clienţii noi

Scroll to Top